DSCN0310Astazi a fost o zi ploioasa si mohorata asa ca mami s-a gandit sa va trimita multe zambete de bibica pentru a va insenina sufletele si pentru a alunga ploaia. Nu este nimic mai pur si mai inocent decat un zambet de bebe.

Imi aduc cu drag aminte de primele zile cu bibicul meu cand imi era frica sa adorm langa ea si pur si simplu savuram fiecare zambet, fiecare grimasa…Se spune ca bebeii le zambesc ingerilor si credeti-ma ca mi-ar place sa descopar ce anume viseaza un pui de om…Si chiar daca aceste prime zambete erau reflexe si nu ne erau adresate, acestea ne-au insufletit, ne-au dat curaj si incredere ca ne vom adapta rapid la viata in trei.

Mai apoi Bibi a noastra a inceput sa vada mai bine si a devenit din ce in ce  mai sociabila. Curand a inceput sa gangureasca , zambetele au devenit ras in hohote.  Recunoaste fete si voci familiare  si se bucura cand i se acorda atentie. Si cand nu socializeaza cu  oamenii, are prietenii si partenerii ei de joaca Hipo, calutii, pisoii….

Cea mai adorabila este cand se trezeste dimineata si venim la patutul ei, se bucura si ne rasplateste cu cel mai frumos zambet din lume care pur si simplu ne topeste. Ea stie deja ca este in siguranta, ca mami si tati vegheaza sa ii fie bine si ca este un bebe foarte, foarte iubit.

Noapte buna si o saptamana fara nori!

This entry was posted in Blog and tagged . Bookmark the permalink.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *