DSCN0455Si pentru ca Diana noastra a fost tare cumintica in aceasta minivacanta de 1 Mai, mami si cu tati s-au pus pe facut clatite. Mami a facut aluatul si tati le-a copt. Au iesit pacatos de bune!

Ca in orice familie atunci cand facem clatite intotdeauna raman cateva si pentru a doua zi. Ne bucuram mai intai de ele calde, cu diferite umpluturi si a doua zi imi face placere sa le transform intr-un aperitiv. Se pot umple cu cascaval, cu ciuperci, cu piept de pui si lista poate continua. De data aceasta am preferat o varianta light, de primavara. Eu sunt o mare amatoare de verdeturi, asa ca le-am umplut cu spanac facut la aburi, crema de branza si cascaval. Le-am dat la cuptor maxim 15 minute cat sa se topeasca cascavalul si au iesit foarte gustoase atat calde cat si reci.

 

This entry was posted in Retete and tagged . Bookmark the permalink.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *