DSCN1122Cand am realizat ca Bibi seamana leit la aspect cu tati, as putea spune ca e tati in miniatura, mi-am dorit sa semene cu mine macar la preferintele ei viitoare, la bucuriile pe care le va avea in viata, la optimismul si calitatea de a vedea partea buna a oamenilor si a situatiilor. Mami e o mare amatoare de plimbari in aer liber, de natura si acestea o relaxeaza deja si pe Bibi. Dupa o perioada in care cerceteaza totul cu ochii ei ca doua bilute negre si  cu o fata serioasa  adoarme subit.

Intr-o seara am profitat ca tati se pregatea sa plece la dentist si l-am rugat sa ne lase  in parcul Izvor. Si in timp ce tati era chinuit pe scaunul stomatologului,  noi ne bucuram de o a doua plimbare in ziua aceea.

Am descoperit in Izvor un parc foarte animat, verdele predomina si aici, un verde crud care iti bucura ochii si mirosul si de care profitau in egala masura si oamenii si cainii. Aleile erau foarte animate cu sportivi si familii care se bucurau de un soare placut de seara. Am regasit chiar si copacii plantati de hotelul meu in campania anuala de Responsible Business. Casa Poporului trona impunatoare din orice unghi al parcului si impresiona prin maretia ei.

Am incercat sa surprind prin obiectivul aparatului meu cateva aspecte care sper sa o impresioneze si pe Bibi mai tarziu cand va viziona acest jurnal electronic.

This entry was posted in Blog and tagged . Bookmark the permalink.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *