DSCN1570Weekendul acesta am dus-o pe Bibi sa isi cunoasca si verisorii de la Ciorani, pe Robert si Gabriel si  s-a simtit foarte bine in preajma lor. Sunt convinsa ca bebelusii au un simt al lor si se simt foarte confortabil in preajma copiilor . Am observat ca de fiecare data este foarte linistita, ii studiaza cu multa curiozitate si le urmareste jocul. In schimb atunci cand intra brusc in contact cu diferiti adulti uneori are tendinta sa planga sau sa se uite cu seriozitate si crispare. Bebelusii simt inocenta si sufletul curat al  copiilor.

Mi-am revazut nepotii dupa un an si nu mi-a venit sa cred cat au crescut si cate progrese au facut.  Gabriel a inceput sa mearga foarte bine singur si este receptiv si intelege tot ce ii spui, iar Robert si-a dezvoltat comunicarea foarte mult si este foarte inteligent.  Am realizat inca o data ca Dumnezeu ne trimite copii cadou dupa chipul si asemanarea noastra pentru a ne face viata mai frumoasa, mai implinita, mai fericita.

Desi era foarte placuta atmosfera la Ciorani a trebuit sa ne luam ramas bun si sa mergem si la Aricestii Rahtivani la bunicul si bunica si la ceilalti doi verisori Alex si Mihai. A fost primita cu mare drag si dor de familie si ne-am bucurat impreuna de o zi insorita si de aerul curat de la tara.

A fost o zi minunata care a trecut extrem de repede si am tot amanat plecarea astfel incat am ajuns noaptea tarziu in Bucuresti.  Bibi a dormit tot drumul si la plecare si la intoarcere. Masina este cel mai bun somnifer pentru fata nostra plimbareata.

 

 

This entry was posted in Blog and tagged . Bookmark the permalink.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *