DSCN1898Sambata aceasta am dat curs  invitatiei unor prieteni dragi de a merge sa ii sustinem pe ciclistii de la MTB Adventure. Aceasta competitie a avut loc intr-o zona unde lacurile se intrepatrund cu campiile inverzite si padurile la numai 40 km de Bucuresti. O zona perfecta daca vrei sa evadezi de aglomeratul nostru oras.

In cadrul competitiei am avut placuta surpriza sa descoper ca acest eveniment a fost organizat si pentru avansati dar si pentru incepatori. Am avut placerea sa descopar familii minunate care participau cu totii la competitie, familii care insuflau copiilor placerea miscarii in aer liber, placerea sportului. Totul era perfect organizat, oamenii foarte civilizati, fara scandaluri si fara sa ramana  tone de gunoaie in urma lor.

I-am admirat in mod deosebit pe prietenii nostrii care desi au o bebita de doar doua luni, asta nu i-a impiedicat sa participe la acest eveniment. In timp ce tati a mers cu indrazneala la cel mai lung traseu mami, bebita, cainele familiei si cu noi, sustinatorii am petrecut cateva ore in aer liber.

Am vizitat si  manastirea Caldarusani care este situata chiar la lacul Caldarusani . Acolo parca intri intr-o alta lume, o lume a meditatiei, rugaciunii si  linistei sufletesti. Este o manastire ridicata in vremea lui Matei Basarab in anul 1638 si refacuta in urma unui incendiu.

A fost o zi cu adevarat de vara si Bibi a mea se obisnuieste din ce in ce mai mult cu caldura. Am trecut deja la hainute cu maneca scurta si palariute si Bibisor e tare simpatica imbracata pentru sezonul estival. Este deja o mare fana a plimbarilor.

This entry was posted in Blog and tagged . Bookmark the permalink.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *