DSCN2556Luna iunie a fost pana acum o luna a sarbatoritilor la noi  in familie. Pe 5 a fost ziua lui maia, pe 6 ziua nepotelului meu drag Robert si pe 9, anul acesta chiar de Rusalii, ziua lui Mihai, un alt nepotel drag. Si pentru ca tati nu a lucrat, am profitat de inca o zi libera si am plecat la Aricestii Rahtivani, la mamaia Mia sa il sarbatorim pe Mihai. Am atacat capsunile lui mamaia si ne-am bucurat de aerul curat de acolo si de liniste.

Nepotii mei cresc intr-un ritm alert. Mihai a implinit deja 10 ani si suntem tare mandrii de el. Este foarte constiincios in privinta scolii, participa  la concursuri extrascolare si merge  la un club de dans cu care participa la diverse competitii in tara. Este un copil deosebit si sper sa aiba parte de noroc si sanatate in drumul lui prin viata. Mami i-a facut un tort in forma de cap de iepuras si ne-a uimit si surprins placut cu talentul ei.

La multi ani inca o data de la matusica care te iubeste mult!

Am mers apoi in vizita la Madalina si la fata ei Maria . Maria este o fetita dragalasa de aproape 4 ani . Jucariile ei preferate perioada acesta sunt bebelusii asa ca i-am adus si noi un bebe in cosulet. Ii imbraca, ii adoarme, le da sa manance, ii plimba, e tare simpatica in rol de mamica. La un moment dat a vrut sa o ia pe Diana din bratele mele, sa o ia si ea in brate. Cu siguranta Diana i s-a parut mai interesanta decat jucariile.

A fost o zi frumoasa si ne-am putut bucura de ea in ciuda ploii torentiale care a venit la un moment dat si care parea ca nu se mai termina…..

This entry was posted in Blog and tagged . Bookmark the permalink.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *