Draga mea Diana, Astazi vreau sa iti vorbesc despre cateva persoane care te iubesc, care te-au asteptat cu nerabdare inca de cand erai in burtica si care te-au vizitat pentru prima data la maternitate. Duminica am fost sa o vizitam pe Nela. Ea este prietena lui maia Doina si te iubeste enorm.  Nela te cunoaste de la maternitate, dar le-ai cucerit si pe sora ei Sanda si pe mama lor in egala masura. Si ca sa realizezi cat de mult te iubeste iti dau un simplu exemplu, scumpa mea Diana, Nela ti-a lucrat o fustita superba. Tinand cont de faptul ca este o persoana ocupata si ca fustita este lucrata in fir subtire, este un efort demn de apreciat. I-am multumit eu in numele tau si de abia astept sa mai cresti un pic si sa te pot imbraca cu ea.

Tot duminica ne-am revazut si cu familia Deleanu. Si ei te iubesc mult si se straduiesc sa ne intalnim cat mai des pentru a nu pierde nimic din dezvoltarea ta. Ne-am intalnit in Herastrau unde era o atmosfera de sarbatoare datorata  Festivalulului  Statuilor Vivante organizat de teatrul Masca. Andrei al lor a crescut deja, este la gradinita, asa ca se bucura si retraiesc momentele in care baiatul lor era bebe prin copii prietenilor pe care ii iubesc in egala masura. Andrei te plimba cu carutul de cate ori ne vedem si imi amintesc cu drag si de o vizita a lor la noi acasa cand te-am pus pentru prima data in brate la el si  cat de uimit si de incantat era de tine…

Scumpa mea o sa iti mai povestesc in acest jurnal electronic si despre alti oameni dragi care te iubesc mult, dar intr-un alt articol…. Mami isi doreste  ca tu sa te bucuri de aceste amintiri, cand te faci mare, prin ochii lui mami si ai lui tati si sa simti CAT DE IUBITA SI ADORATA ESTI!

This entry was posted in Blog. Bookmark the permalink.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *