284Weekendul ce tocmai a trecut l-am petrecut la aer curat, intr-o comuna idilica situata la cativa kilometrii de cetatea Poenari. Aveam impresia ca suntem in mijlocul unui Muzeu al Satului datorita casutelor vechi cu pridvor  cele mai multe intretinute si pastrate intacte. Pensiunea noastra era situata in zona cea mai inalta a localitatii si ne-am putut bucura de peisaje minunate intotdeauna diferite, de liniste si muuult verde. Am facut plimbari lungi pe strazile inguste si am profitat la  maxim de leaganul pensiunii. Diana s-a simtit si ea bine, a dormit afara si nu s-a suparat decat cand a trebuit sa o imbrac gros.   A avut o partenera de joaca, pe Sofia, o bibita de trei luni si erau tare simpatice de fiecare data cand incercau sa comunice, sa se atinga.

Excursia noastra a inceput cu o vizita la Curtea de Arges, un loc sfant care ma impresioneaza de fiecare data. Biserica este o adevarata bijuterie cu foarte multe detalii atent lucrate. Ne-am rugat, am cerut iertarea pacatelor si nu in ultimul rand i-am multumit lui Dumnezeu inca o data pentru minunatul dar pe care ni l-a trimis acum aproape cinci luni.

Dupa aceasta oprire am mers sa ii felicitam pe baieti pentru participarea lor onorifica la un traseu de ciclism. Am toata admiratia pentru ei si pentru stilul de viata sanatos pe care l-au adoptat. Toata admiratia si pentru  organizatori care tin foarte mult la protejarea naturii, au adus containere mari pentru gunoaie iar concurentii erau atentionati sa nu isi spele bicicletele in rau pentru a nu ajunge in apa uleiul de pe lanturi.

A fost un weekend minunat, alaturi de prieteni dragi, Diana si Sofia au fost cumintele asa ca nu ne ramane decat sa repetam experienta.

This entry was posted in Blog and tagged . Bookmark the permalink.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *